Sektördeki 51. Yılımız kutlu olsun!

Sayfamız yenilendi. Lütfen güncel sayfa için buraya tıklayın. Teşekkürler.




Tav Ambarı / Buğday Dinlendirme Ambarı - [Ürün Kodu : 1.035.005]
Yıkanan buğdayın tavlanmasını ve kabuğundan ayrılıp, kabuğunun şişmesine yarar.
  Buğday ambarda değirmenin içindeki hava durumuna göre 6 ila 12 saat arasında bekletilir. (Fazla bekletmek unun kalitesi açısından iyi değildir)
  Bir göz ortalama 1000 ila 1250 kg yıkanmış buğday depolar.
Ahşabı özel vernikli çam ağacıdır.
  İsteğe uygun depo sayısı ve kapasitesi yapılır.
Tav Ambarı
Tav Ambarı / Buğday Dinlendirme Ambarı - [Ürün Kodu : 1.035.204]

Ürünler

BAŞERLER Pazarlama Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Fabrika ve Satış: Tacin Mah., 1881. SOKAK, 7/1,
68200, AKSARAY
İrtibat Ofisi: Konutkent Mah., 3028. Cad., no:6
SMK Tower, Çankaya, ANKARA


İletişim TEL: +90 531 819 0791
TEL Sabit: +90 382 215 1363

Sosyal Medya

Tesisler

Kendi İmalatlarımız:

1-) Un Değirmenleri Tesisleri

2-) Tohum Temizleme Tesisleri

3-) Organik Un ve Taşlı Değirmenler

4-) Çelik Silo Çözümleri

5-) Yem Değirmenleri

6-) Bulgur Tesisleri

7-) Baharat Değirmeni Çözümler

Hakkımızda

BAŞERLER olarak hedefimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun makina ve sistem çözümleri üretmektir. Bu konudaki hizmet alanımız ağırlıklı olarak en küçükden, en büyük yerleşim ortamına kadar insanların temel gıda ihtiyacı olan buğdayın depolanışından un ve irmik aşamasına kadarki sorumluluğu firma olarak ustlenmiş bulunmaktayız.

Devamı...


©1972-2024 BAŞERLER Pazarlama Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
BAŞAY, BAŞAY DESA, TAŞ DEVRİ, NİLFER, COOLSTONE, BASER>tecnic Başerler Ltd. Şti. Tescilli markalarıdır.
Bütün hakları saklıdır.
Fiyatlar ve özellikler ihbarsız değiştirilebilir. Sitemizin içeriği yazılı ve onaylı izin olmadan alıntı yapılamaz, kopyalanamaz.